Agenda | Activities | Library | Login

Immersió cultural i lingüística a Anglaterra

En la nostra constant millora per a fomentar els intercanvis lingüístics i la connexió entre la nostra escola i el món, aquest any participem en el programa “School Integration Program”, que té per objectiu oferir als nostres estudiants de Secundària l’oportunitat d’experimentar una immersió cultural i lingüística total, assistint a una escola de l’estranger. En aquest cas, la ciutat escollida per l’intercanvi d’enguany és Broadstairs, al sud d’Anglaterra, i l’escola on els alumnes es convertiran en un membre més de l’escola i de la comunitat és la Dean Court Grammar School.

35 alumnes de 1r a 4t d’ESO viatjaran i s’instal·laran a Anglaterra al llarg d’un mes sencer i viuran amb famílies d’acollida acuradament seleccionades. Al llarg de la setmana assistiran a diferents classes reals amb els alumnes del mateix centre per a integrar-se d’una manera més completa, i els caps de setmana els dedicaran a conèixer i descobrir el territori.

Estem molts engrescats amb aquesta nova col·laboració i estem convençuts que aquesta serà una experiència per a recordar, tant a nivell personal com educatiu.

 

En aquest enllaç podreu seguir el seu dia a dia

Bookmark This