Agenda | Actividades | Biblioteca | Login

Premi al talent

Els passats 28 i 29 de maig, el Miquel Salicrú, alumne de 4t d’ESO i de l’Escola de Música ESG, va participar al V CONCURS INTERNACIONAL PER A JOVES PIANISTES UMB (València), que reuneix pianistes de diferents països i que, en aquesta edició, va comptar amb 23 participants.

El Miquel és un dels alumnes que il·lustren millor el salt qualitatiu que ha fet la nostra escola de música en els darrers anys. Junt amb els alumnes que estudien un instrument amb un propòsit merament lúdic, ara comptem també amb alumnes com el Miquel, que han decidit estudiar música amb un nivell elevat d’exigència.

La seva participació al V CONCURS INTERNACIONAL PER A JOVES PIANISTES IMB va ser tot un èxit. El jurat va valorar la seva musicalitat, i va voler premiar-lo amb un diploma al talent per la seva interpretació.

Aquesta distinció ens fa recordar com, ara fa dos anys, el Miquel va estar a punt deixar el piano, i com vam acceptar el repte –ell i l’Escola– de repensar l'enfocament i la metodologia.

Avui, la seva participació en un concurs internacional de joves pianistes ens parla per si sola de l’encert d’aquella decisió, i fa que veiem en el Miquel tot un exemple d'esforç, de valentia, de responsabilitat i de fidelitat a si mateix.

Que, a més, aquest esforç s’hagi fet mereixedor del reconeixement de la seva excel·lència, és per a nosaltres no només una alegria, sinó també un orgull.

Confiem que el teu exemple, Miquel, animi altres joves músics a seguir els teus passos. Gràcies pel teu esforç i pel teu talent!

 

  • Photo-2016-06-06-09-20-46_4843
  • Photo-2016-06-06-09-20-48_4844

Compartir